Tarief Camperplaats
€ 15,- p/d  all-in
Elke persoon extra = (+) € 3,- 
Kinderen tot 4 Jaar gratis
Huisdier tot 3 gratis

Tarief Tentenveld
€ 10,00 p/d op basis van 1 persoon. Bij 2 personen: € 13,-

Tarief 2/4 persoons Trekkershut
De kosten p/n zijn:  1-2 personen €40,- Iedere persoon meer = + €5,-

Tarieven gelden vanaf aankomst tot 12.00 uur volgende dag
Tarief = incl. WIFI, elektra (10 Amp.), water ge-&verbruik, toeristenbelasting (€1,- pppd) fietsenstalling met laadpunt, gebruik recreaschuur. Eea op basis van 2 personen.

Check-in / Registreren
Let op!! Bij oprijden terrein; Eerst inschrijven bij info-desk met enveloppe.
De speciale voorbedrukte enveloppen liggen hier in een bakje in het registratiehokje. Dit geldt ook voor de fiets / tentkampeerder.

Invullen: Kenteken, Datum aankomst, Datum vertrek en het aantal personen. Het dagtarief ('a contant en gepast) in de enveloppe en in de brievenbus gooien van de receptiedeur. 
Alles staat duidelijk aangegeven. Aub niet eerst stroom inpluggen of tent opbouwen, maar aub eerst aan uw verplichtingen voldoen.

Check-out
Als regel geldt dat uw verblijf tot max. 12.00 uur duurt.
Maximaal verblijf = 4 dgn. Langer kan; maar dan in overleg met eigenaar/beheerder. Door boeken / Dagje langer blijven ??
Geen probleem, Gewoon op de dag van uw eerder geplande vertrek het dagtarief voor 17:00 uur bij boeken.

Let op!! altijd contant meenemen. Via de enveloppe gaat alles contant. Aub niet wachten tot de avond of volgende dag.

Dag van vertrek.. Laat uw plek weer voor 12.00 uur schoon achter. U kampeert op privéterrein dat wij graag schoon en netjes houden. Heeft u een hond.. kijk of er geen uitwerpselen langs of onder uw camper liggen.

Poort dicht!
Omstreeks 22.00 uur gaat de slagboom dicht. U kunt dan niet meer het terrein op. Zorg dat u op tijd bent. Dit is gedaan om de avond & nachtrust te garanderen en ongewenst bezoek te weren. s’Morgens gaat de poort om 7:00 uur weer open. Houd rekening met uitrij tijden. Andere aankomst en vertrektijden in onderling overleg. U kunt hiervoor bellen / mailen.

Open: Fietsers en Camper Camping Heiderust is het gehele jaar geopend. Tussen 31/10 en 15/03 gelden andere tarieven en zal ons sanitairgebouw gesloten zijn (ivm winter / vorst). Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Al die regeltjes..
Het enige wat wij vragen is van te voren in te checken en op tijd door te boeken bij te betalen. Op andere camperplaatsen / campings zal het best anders gaan. Wij hebben in verband met privé omstandigheden hiervoor gekozen. Graag uw begrip in deze!